Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är nyckeln.....

 

När vi älskar varandra, känner jag doften av blommor.

Ja, jag fullkomligt älskar när dina händer,

formar min kropp.

När dina händer, skulpterar min själ.

När din tunga, kittlar min själ.

När din vind, möter min vind.

Ja, när vi älskar i en virvelvind.

Våra ögon som möts,

bekräftar kärlek.

Jag är din och du är min

älskade.

Vi besjälar varandra.

Varma vindar,

 smeker våra själar,

för evigt.

Vi sammanfogas.

Du i mig och jag i dig

Du är nyckeln,

som

öppnar min port, till himmelen.

 

 

 

 

© Ninananonia 2010




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-18 11:54



Bookmark and Share


  M:tin
Tycker om!!!!!!
2016-05-10

    Cbastian
Vad fin dikt!
2010-12-19

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig dikt!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP