Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vecka efter bombdådet

 

 

Jag samlar mig inför den nya dagen

dagstidningen uppslagen bredvid fruktfatet

en kvardröjande upprördhet från den gångna veckan

 

mitt liv har passerat gränsen för  huden

den så kallade yttre världen har blivit jag, min värld

som att nyhetsvärlden har fått tolkningsföreträde

 

det är nog dags för en vit vecka

utan nyheter, för att få möjlighet att

ta upp tråden igen för det inre pågående samtalet

 

mellan mig och världen

 

 




 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 09:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tankarna känns igen.....
2010-12-20

  Eva Langrath VIP
Täkvärda igekännande ord
2010-12-18

  Fredrik P. VIP
mycket tänkvärd ord
i den dramatiska
vardagen...bra!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth