Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dödas privilegium.

Privilegiet att ha levat
och dött

att ingen kräver något
bara minns det goda

det minnesvärda
de fina dragen

de slipper räkningar
oro för klimatet

oro
för de som lever vidare
hur pengar till julklappar ska räcka

oro
skuld
skam

att ha sitt liv redan levt
på gott och ont.

att känna Gud. Fysiskt.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl