Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legoland med Röskägg

Nu ska vi ha roligt
bestämde han

hela familjen
packad i familjevagnen

jag och minstingen Kasper
i bagageluckan

Sov

vaknade. Slammer. Gung. Tomma bilar.
ensam i bil.

lång tid

var är jag? Var är de?
Det gungar. Slammrar. Slår.

Jag är kissnödig
var är de? Var är Mamma?

Jag är inlåst.

Nu måste jag. Jag vill inte.

Lättnad. Varmt.



Kallt.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-18 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl