Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om kärlek

Ler, längtar din kropp.. Smekande händer

Lycka, lakan i virrvarr, kroppar, omslingrade

Hungrande kyssar, slukande ögon

Min kärlek andas dig.. Alltid




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-18 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett crescendo formuleras när orden ”lakan i virrvarr, kroppar omslingrade”.

Bättre än så kan det inte beskrivas!
2022-08-10

  Peter Olausson VIP
ja, kärlek är härligt - och du kan förmedla den där känslan, som finns när allt blir pirr och skälvande
2010-12-18

    ej medlem längre
mmm ...
2010-12-18

    ej medlem längre
yes
Yes
YES!!!
2010-12-18

  Seglaren
bra, kärleksfullt och spännande
2010-12-18

  Niclas Petersson VIP
Underbar.
Gillar. Mycket.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish