Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade faktiskt partybruds-kul igår!


Jag röjer på dansgolvet

puttar på männen

som vore de bouleklot

i sin enfald lyser de upp



ilskan kan vara så befriande

sitta i under ett helt dygn

inte släppa in någon annan känsla



om ilskan inte funnits

skulle risken öka

förvandlingen till

en pöl på golvet




Fri vers av Kim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-18 15:36



Bookmark and Share


  Anna*
Det behövs lite röj emellanåt! Bra!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP