Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fibromyalgi) varningstext


livet går vidare


jag är fast i dåtiden
för oviss framtid
smärtan plågar
kom inte för nära
jag vill inte såra dig
hjärtat stannade kvar
på nittonhundratalet













Fri vers av mariasan
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-18 17:42



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du förmedlar en stark känsla....
2010-12-18

  aol
bra skriftat om denna otäcka sjukdom
2010-12-18

    ej medlem längre
Starkt om denna satans sjukdom
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan