Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män ett NEJ är ett NEJ


I min värld fattar jag inte hur män kan våldföra sig på kvinnor, våldta dem, begå sexövergrepp, tvinga sig till sex utan kondom, slå dem. Kvinnor är ju de underbaraste tvåbenta varelser som finns på vår jord.

Män ett NEJ är ett NEJ




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 09:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland önskar jag att alla sådana här regler, goda råd och så vidare kunde rikta sig till såväl barn, kvinnor och män. Icke alla som begår brott mot annan är män. Det borde väl du veta som verkar så upplyst. Nej, skall man förbjuda något i lag, skriven såväl som oskriven, så skall man vända sig till alla människor oavsett kön eller ålder. Någonting annat vore ju, om inte precis rasistiskt, så åtminstone ojämbördigt, ojämlikt, oerhört korkat o tillika könsdiskriminerande. Eller skall vi tvingas kvotera in minoriteterna i lagtexterna?
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson