Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinternattens köld är hård (men inte lika hård som jag)

Nu är ni kalla
alla

kalla

på ytan

som jag
på djupet




Fri vers av yoakimu
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 14:02



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra, igenkänn..
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu