Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min huvudtanke när jag skrev denna var att våren och kärleken måste komma på samma gång.


Vinterns instängda längtan

Snön yr
som tovigt hår när två kroppar
vänder sig emot varandra i dunkelt ljus
Snön smälter sakta ner från taken
Droppar ner och rasar i drivor
Släpper alla hämningar som en
omfamning av tolerans och respekt



Känner hjärtslagen genom madrassen
En hand rör sig i spegeln
Stryker vecken i skrynkliga lakan
och smakar hennes skuldror

Röda fotsulor sprätter i gruset
snubblar och klöser

Slicka saliven från tröskeln,
Stå inte där och dregla i dörren

Jag förtjänar min vår och din lyckas tårar
i ett glas vid sängkanten








Fri vers av Hannah Norman
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 14:19



Bookmark and Share


  Bevingad
Grym text!
2011-01-02

    vilgot hellros
svinbra, och rubriken är perfekt
2010-12-24

    På andra sidan livet
"Stryker vecken i skrynkliga lakan
och smakar hennes skuldror"

Och slutet. Åh.

Jävlar vad fint.
2010-12-20

  Julia Vivvi
Vacker.
En fångad känsla?
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman