Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TV-bilaga, tablån (-för idag!)


Sett V



"22.00 Dokument utifrån: /.../ Nordkoreas diktator är sjuk. Även Kunskapskanalen /.../"




Prosa av Gunwale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-19 14:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är även kunskapskanalen sjuk? Jag brukar se på den och då är det snarare min feber som stiger än att själva programmet skulle drabbas av en släng. Det ligger förstås en fara i att se på teve om man anbringar tunnelseendet på detta mediums farsoter och idéer.
En dikt-ators snara frånfälle kan få det uppväxande släktets övertagare att vilja ställa till med fest och gamman till folkets allmänna lidande. Man får hoppas på att en sådan person kan lägga band på sina lustar vid ett sådant tillfälle och mana till visst lugn i omvärlden. Jag säger som en annan poet stundom pläga göra, lägg sordin på glädjen av att äta och dricka gott efter en begravning.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP