Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varandra


Vågar knappt se dig
in i hjärtat
där finns så mycket
som talar för oss

Min själ har varit redo för dig
sedan urminnes tider
men min människa
är ung och rädd.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP