Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ofött barn..

Det brusar som av vågor, hjärtat slår, fullt av liv

Ögon, slutna än, mot världens ljus.. Rörelser

Puffar mot moders inre, jag finns.. Känn

Du älskar, jag är av dig, av kärlek.. Av er

Längtan, underbar.. Din famn, min värme

Av er är jag kommen, hos er ska jag stanna




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-19 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark ....
2010-12-29

  Redeemer
Mmmm... mycket bra.
Gillas skarpt av mig som är trebarns-far, varav den yngste är drygt en månad gammal!
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish