Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar, älskar


Vi skojar ibland
att du varit riddare
i ett tidigare liv
och jag en ensam prinsessa

Du räddade mig
från själslig död
och jag dig
från hungersnöd

Vi skrattar, älskar
tills historien
känns sann.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-19 20:57



Bookmark and Share


  F.
Fick mig att le.
Befogade applåder!
2011-01-27

  Niclas Petersson VIP
Vacker och söt.
Gillar.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP