Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enade genom tiden

Blottad, helt naken.. Men för dig skyler jag mig inte

Du ser mig och ler, famnar mitt väsen, älskar

Fingrar mot livets linjer, kysser.. Åren märker

Sammanflätade genom tiden..För alltid enade..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 285 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-20 05:14



Bookmark and Share


    Max Poisé
Rysligt vackert. Jag ryser när jag läser och det är inte av obehag( om jag säger så)
2010-12-20

  kråkan VIP
vackert!!
2010-12-20

  Anna*
Det är endast där vi är ovillkorligt älskade som vi blir trygga nog att ta itu med sådant som smärtar. Underbart att våga vara naken inför!
2010-12-20

    ej medlem längre
Sparsamt..perfekt språkekonomi..och som alltid svindlade sinnligt..
2010-12-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vackert. =)
2010-12-20

  PPQ
sensualism och själslig påtaglighet
2010-12-20

  LassO
verbalt själsligt godis menar jag naturligtvis ;)
2010-12-20

  LassO
mmmmmm verbalt godis
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish