Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring

Går från klarhet till klarhet
från en oas till en annan

och vet att ökenvandringen
och färden genom allt det mörka
är det som skapar hungern och törsten

och som ger mig
längtan till ljuset

och kraften
att ständigt fortsätta




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt skrivet! Känner hur textens styrka fyller mig!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP