Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en julsaga

julens glädje
med gemenskap och frid

själslig smärta
kall ensamhet

jag tittar in
på julens värme

utanför är det
kall vind

jag slår armarna omkring mig
för att få lite mänsklig värme

tittar djupt ner i glaset
även lite värme kan jag få där

julefröjd och frid
gemenskapens glädje










Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 16:07



Bookmark and Share


  Water VIP
Tragisk överlevnadsironi i en längtan efter gemenskap
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e