Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Blodet du tog, svalnar inte, det brinner i dina ådror

En eld som tänder dina ögon, glöder lusta

Mjukt pulserande är halsens hud, drick av mig

Jag vill dela min levande värme, till din kalla kropp

Du klunkar, jag hör hur du fuktar din strupe.. Drick

Som ett moget vin njuter du mig, sval och matt är jag

I dvala, som i en dimma blir jag din.. Genom natten




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-20 18:40



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vargens ylande hörs i bakgrunden och dimman ligger tät på Bourbon Street. Jag rycks ned och känner hur halspulsådern töms på innehåll!

Bravo!
2010-12-20

    ej medlem längre
Mmmm...svindlande erotiskt...
2010-12-20

  Katinka VIP
Å vackert sinnligt vampyrlikt..gillar.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish