Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i gyllenguldsblad

 

drömmer jag öknarnas  smekande  silverfjäders beröring




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 20:35



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Vackert..
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser