Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet din plats..

Jag ler.. Vasst.. Ögonen svartnar av begär när du faller på knä

Stilettklacken markerar, vet din plats! Blicken slås ner

Piskans skaft ger kraft åt handen, smeker, smärtar skinn

Läppar mot mage, mjukt, i underkastelse, av kärlek

Jag älskar att se dig krypa... Älskling






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-20 21:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
eggande skönt, som det så alltid bör va
2011-02-08

  Mats Henricson
Var och en lycklig efter sin passion.........
2010-12-20

    ej medlem längre
Mmmmmm..enormt starkt om "förbjuden" passion..förbjuden blott för dem som intet vet om the dark side of passion..TRUE passion
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish