Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undebara ungar




Min kärlek gör ont

Av stolthet växer mitt hjärta när

jag ser på er, mina vackra barn

Ingen känsla i världen är större

än kärleken till er..

Tårar av smärta faller

när jag inser, att kärleken

om än vacker, oändlig

gör så ont..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-20 21:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner dina ord...känslofyllt starkt skrivet..
2010-12-21

    ej medlem längre
Kärlek gör ont...du visar det starkt här, koncentrerat..utan onödiga ord..
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish