Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon hade kastat sig över "Vem vet mest", men, herregud, det är ju en baggis mot all den DYNGA som det kommersiella utbudet vimlar av !


"Vem vet mest - En oförarglig bagatell !"

"Kungarna i Tylösand", t ex, en orgie i mänsklig moralisk upplösning, sedeslösheten legitimeras, kvinnor (horor ?) sitter och räknar samlag inför öppen ridå !

"Big Brother" (som lär återkomma snart) är ett annat ,fullständigt sjukt, exempel i samma stil som "Kungarna.."

USA bidrar med "Jerry Springer" (som jag skrivit om tidigare) ,ett fullständigt vansinnigt program med en hätsk och blodtörstig pöbel som publik ,som hånar och vräker ur sig otidigheter mot "gästerna", imbecilla och obegåvade individer som skämmer ut sig och blamerar sig inför öppen ridå ! Samtidigt svansar programledaren omkring och försöker "plåstra om" och "balsamera" de värsta fadäserna !

Fler vedervärdiga exempel finns, jag nöjer mig med dessa tre denna gång .
Att då "skita ner" ett oförargligt frågeprogram (som jag brukar kolla in då och då, med viss behållning , faktiskt), det är tycker jag, lindrigt sagt, är att orsaka "storm i ett vattenglas " !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo listan kan göras lång över produktioner vars syfte verkar vara att locka fram de mest slamkrypande egenskaper som går att finna hos individer av vår art.
Men elakhet och nedvärdering säljer tydligen bra i denna dårtid!

mvh mike
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska