Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar

Jag längtar
efter min längtan,
sade kvinnan.
Mannen som slutat
tro på Jultomten
längtade bara efter
nästa års älgjakt.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP