Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dalade allt

Så dalade allt
med molnbeströdd ludenhet
längs himlens blanka sidor

däri låg sömning tänkbarhet
och nästan fattbar Evighet
i den milt berusades
rofyllda hjärta

Det vilade sig därför
under bråkdelen
av ett ögonblick

Det såg in i
ett mellanrum
mellan det sedda
med ögats fördröjda
blinkning

Där osedd

fastklämd mellan stenar
som en fisk på torra land

vistades Verkligheten.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP