Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskar till dig in i vinden

 

 

älskade

 

idag andades himlar pärlemors

skira slöjor

 

följde spårslingan av

vita blad

 

träden bar vita knoppar

 

stegen sjönk djupt ned

ända till

knäna

 

älskade

 

idag flög snöänglar ur markhänder

 

du skulle ha sett

deras skönhet

 

fröjdat dig med mig

 

vi skulle ha fröjdat

oss

 

älskade jag viskar till dig

in i vinden

 

jag vet att du finns därute

 

i någonstans

i ingenstans

i alltet

 

älskade jag viskar till dig in i vinden

 

men det är som

vi går om varandra

 

och visst är det så

den rörelsen blir väl vacker

en böljande rörelse

 

kan vi inte stanna där

våga släppa oss fria in

 

stanna där halvcirklarna möts

 

älskade

 

så är vi en vacker

 

cirkel

 

 

älskade jag viskar till dig in i vinden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-21 19:24



Bookmark and Share


  MoonCalled
Den här känns så levande och frammanar vackra bilder.
2010-12-21

    ej medlem längre
mycket fint.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser