Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den krossade spegelbilden

jag
kastar mig

handlöst

ner i
avgrunden

av
känslor

kravlar mig
upp med möda

går ut i öknen
bestående av tystnad

avsaknad av
känslor

ett lugn
för min sargade
själ

såren i min själ
beströs med salt

i tystnad
jag ger röst

till det som inte
kan ses

bara kännas
i djupet

av mitt
splittrade jag.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-21 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e