Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som inte mår så bra



I många texter kan man läsa
om sviken kärlek
och andra problem

Till alla Er
så finns jag här
skicka några ord

Att skriva är en
bra terapi
för den känslan man har
av att ingen bryr sig
ingen fattar.

Fortsätt skriva
alla ni underbart härliga
människor.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson