Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Niclas Nordström, en gång SSU-ordförande, jobbar nu som privat "PR-konsult" åt Konsultfirman Prime......


SAP-Mullvaden Niclas Nordström !

Redan i våras ( om jag hörde rätt i P1 igår..) fick han ett väldigt speciellt konsultuppdrag . SN (Svensk Näringsliv) ville att Niclas (med sin bakgrund som fd toppnamn i SAP) skulle försöka påverka partiets partitopp att dra sig ur det Röd-Gröna samarbetet eller, åtminstone, minska stödet för detta inom partiet.
Så långt är ju allt helt i sin ordning. Men så händer det som inte får hända: Niclas utnyttjar sina gamla kontakter ute i landet och , under falsk flagg (han utger sig för att fortfarande vara aktiv partikamrat !) så ringer han runt i landet , kontaktar gamla partikamrater och bedriver en långtgående opinionsverksamhet , detta helt utan vetskap från SAP:s ledande företrädare !
Alltså har Svenskt Näringsliv börjat nästla sig in även hos socialdemokratin och då med hjälp av en avdankad SSU-ordförande . För Marx´skull (och i Ärlighetens namn !), STRYK ALLA passusar i partiprogrammet som , FORTFARANDE, nämner ordet "SOCIALISM" , herre min skapare, HUR LÅNGT ska HYCKLERIET få gå ? Finns det inga gränser för det ? Trovärdigheten hos SAP närmar sig den absoluta bottennivån !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-12-22 08:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Att SN (genom bl a Timbro, Sveriges mest företagsvänliga bokförlag) länge samarbetat med Moderaterna är inget nytt, likaså att det är Timbro som, till stor del, ligger bakom Centerns högervridning (som pågått redan sedan Olof Johanssons tid , denne fd centerledare försökte stoppa Timbro och höll dem utanför ända tills han avgått, Maud Olofsson,däremot, fastnade omgående i SN:s "finmaskiga nät" utan "sprattla" det allra minsta !)
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska