Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite lek med orden



Bygglov = tar ledigt från bygget

Får jag lov = kan jag vara ledig

Innebär = bär som man har inne

Konkursen = En kurs jag inte vill gå

Språkdräkt = En dräkt för språkkunniga

Ordkonstverk = ett konstverk av ord, skrivna av poeter

Mackapär = Pär heter han som jobbar på macken

Tillstånd = när kvinnor smeker män (till= på väg mot)

Tafatt = får fatt i något man önskar ta fatt i

Högtravande ord = Kungen eller politiker öppnar munnen

Urkund = person som vill köpa en klocka




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-12-22 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson