Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Let´s Dance är inte för Poeter


Let´s Write



Välkomna till vårens tävling

Tolv amatörer får var sin professionellt poet
under veckan skall de skriva dikter

På fredags kvällen på en vinbar läser
de båda upp verket i stereo.

Publiken får sedan rösta på vilka
som går vidare till nästa vecka.

För att röstningen skall gå rätt till
serveras inget vin förän tävlingen är slut
risken finns annars att publiken pratar
i mun på varandra och framför egna verk.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 12:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag lovar att försöka hålla truten
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson