Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina poet kompisar



skulle vilja bjuda in
alla mina poet kompisar
på en poet träff

medtag vin
papper och penna

fan vad häftigt




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-22 20:15



Bookmark and Share


  Anna*
När? Var? Hur?
Roligt skulle det vara!
2010-12-25

  passionsblomman
Låter hur trevligt som helst!Jag är på!! God Jul på dig!Kram
2010-12-23

    eventualiteter
Säg mig, särskriver dina poetvänner lika mycket som du?
2010-12-23

  mare VIP
Låter trevligt :)
2010-12-23

  Junitvillingen
Då tar jag med alkoholfri cider ifall det är okej?;-))
2010-12-22

  Emme VIP
Hade varit så roligt =))
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson