Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en text jag skrev på julafton förra året. Tyckte den var lite söt ändå.


Julafton

Kvällen närmar sig och bakfyllan börjar äntligen dra sig ur spelet
Den jobbigaste delen av julafton är över och jag fyllnar till igen
Utanför färgas snön av hundpiss
Innanför färgas jag av ensamhet
Ikväll blir det linor feta som fingret jag visar världen
Jag ska aldrig sova igen
God jul




Fri vers av Undergång
Läst 435 gånger
Publicerad 2011-09-05 21:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen.
2011-09-05

  booster82
bra skit
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Undergång
Undergång