Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med öppen hand

där blomma blommar
vid krossat glas
med spruckna drömmar
där ler du måhända
vid ensam vas
där barn inte längre
får vara barn
där spår går ensamma
vid ditt hus
och inte tättintill




Fri vers av Michael Lilja
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-22 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja