Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amatörtext.Men kände för att skriva om hur allt tas förgivet,trots den är enkel..rann den av mig en natt nyss.


Bakom skalet.

Varför ser ingen o fattar..det är gråt trots att hon skrattar.Hon ger av sig själv tröstar hjälper o stöttar finns alltid där.Men en dag är hon inte längre här.Då ska det fällas tårar över hennes fotografi..Men när hon är borta då är hennes ömhet värme o omtanke för evigt förbi.Vet den dagen.. då är flickan äntligen fri.




Fri vers av Luna
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-06 01:35



Bookmark and Share


  Wretling
Tankeväckande
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Luna