Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av dig.

FINNS DET NÅGON SOM KAN TROLLA ÄR DET DU. För förtrollat mig..bundit fast mig med osynliga bojor.De syns inte men känns. Som spindeln du vävt in dig i mina tankar..De styr mina känslor och handlande totalt. Ditt nät är välgjort, inte ett enda hål eller maska kan släppa in annat eller ta imot..det är dina fina trådar som som styr mina sinnen och endast dom som kan nästla sig in i mina hemligaste vrår av känseltrådar. Så LE då jag känner mig nere..DU kan få mig att skratta, för dina ord har förtrollat mig för evigt..Så mitt hjärta Ler för alltid.VAR lycklig så jag kan le. Du är en dröm..Omspunnen av det finaste nät..Var för evigt............... då denna puppa ännu eller för alltid, utan ditt skydd är bräcklig och kanske ej kan klara sig utan allt detta du vävt runt min kropp och själ. Hur lyckades du..Och vem är du som vävt dig in.




Fri vers av Luna
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna