Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan i sommarvärmen.Enkel, men så otroligt skönt men kärlekens magi:)


\"Bara\" kärlek.

Lycka är att få virvla runt med dig på sommaräng..Kasta sig i det höga gräset.Sen bara ligga å kisa upp mot molnen med dig vid min sida..Solens strålar värmer din bruna kind.Känslan av lycka sprider sig i mig.Känner du det samma?Då jag kittlar dig med det gröna grästrået..följer konturerna på din mjuka mun.Ser djupt o länge in dina underbara utrycksfulla ögon..tror vi båda känner..ALLT är magi i denna underbara lyckostund.BARA Kärlek;o).




Fri vers av Luna
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-30 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna