Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång möter alla sin överman..såå även i kärlekens jakt.En hastigt\"hopknopad\"snabb text.Men ändå?Vad är segern?


Kort segerlycka.

Vad vill du vinna..Vad är det du vill ha?? Man finner inte lyckan när man bara tar,alla dina skatter har väl nu gett dig svar.DU lever för ett ögonblick och lämnar Djupa sår..Och ensam står du än en gång..du snyftar och stönar..Du ber och du bönar.Men denna gången har du gått på en nit lott..Stackars lilla söta dig..DU blir ett minne blott.




Fri vers av Luna
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-09-30 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna