Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsönskan för 2011



Nyårsönskan har vi alla

min nyårsönskan

är att

några av mina poet kompisar

får ett bra 2011

de vet själv vem de är.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-23 10:45



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Det skriver jag under på :)
2010-12-23

  lodjuret/seglare VIP
tack vännen, orden värmer
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson