Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän.

Dina dikter vaggar min själ...




Min vän.

Du inspirerar mig, med dina texter.

Du fyller min själ, med vackra ord.

Ord, som spränger bort all sorg.

Ja, kvar finns bara kärlek.

Villkorslös kärlek,

som växer inuti mig.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 20:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den är till alla er poeter som skriver vackra dikter som berör.

:) Ninananonia
2010-12-24

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP