Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julaftonsnostalgi...


i stillhet vilar vi

när flingor yr i vinden

i julaftonsmorgon rar

när Jussi sjunger högt

O Helga natt

O Helga stund för världen

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-24 01:02



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag tänkte på Jussi när de körde allsångsprogram i kylan med Ernst på slutet

Gõd Yule

Be well,
LPWJ
2010-12-24

    ej medlem längre
Vackra julrader Thyra!!!


En God Jul

och

ett Gott nytt år


önskar jag dig!



Hälsn. Ann
2010-12-24

  Seglaren
JUss O Helga Natt:
www.youtube.com/watch?v=ofKk_Etapq4

2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra