Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnad

en kall
frostig snötyngd

gren på den ståtliga granen
en lite vacker ekorrer sitter stilla

tittar försiktigt fram
dimma över snölandskapet

solens första strålar
juldags morgon




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e