Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gåva ett litet tack

kransen är gjord
röd av rosor och fortfarande
doft så underbar

så vacker
naturens skapelse

omgjord under mitt
kreativt skapande

en välkomskrans
fylld av den kärlek

som rosen
så girt talar om




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-12-24 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e