Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring


Trygga ljud omger mig
det mesta känns bekant
men allting förändras när du kommer till mig

Vår eld som brinner
dessa himlavackra bilder vi skapar
har ingen sett förut

Trygga ljud som omger mig
nu är det vi som brinner
i skenet av det som vi förändrat




Fri vers av Gigi
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-25 10:43



Bookmark and Share


  Anna*
Kärleken är vacker och skapar skönhet runt omkring =0)
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi