Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag funderar på att avstå...ett barn till låns...för er som följer...

Jag funderar...

På att avstå...
från smulorna från dig
Avstå... från all längtan...
tills vi nästa gång får ses igen
Avstå... från stunden...
av närheten till dig
Avstå... från saknaden
Från tomheten
När vi åter måste skiljas igen

Hur ska jag kunna det...

Vet att jag inte kan...


Jag funderar på meningen...

Med att avstå... helt från dig
Om jag... överlever det
Men hur ska jag säga det
Till dig...
Hur ska jag över huvud taget kunna
Forma orden... till dig
Älskling...
Jag älskar dig så mycket så jag inte kan träffa dig mer...

Om jag kunde...

Men jag vet att jag inte kan...

Jag önskar jag visste...
Vad som är rätt och fel
När det gäller dig och mig

Jag funderar på...
om du helt och hållet skulle glömma mig...

Om jag kunde...

Men jag vet att jag inte kan

Kan inte ens forma orden till dig
Vet inte hur jag ska överleva med smulorna med dig
Men jag vet inte heller...
hur jag ska överleva utan

Om jag kunde...

Men jag vet ju så väl
Att jag det inte kan
Inte i dag
Inte i morgon

Kan inte...

Kan inte...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 688 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-25 10:56



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så mycket kärlek men även smärta
Det gör ont i mig att läsa dina ord
Hela mitt hjärta skriker, nej, nej
släpp inte taget!
Men jag är ingen att döma
Det var bara en spontan reaktion
på din text.
Stor kram från
mitt modershjärta till ditt
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman