Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast ibland undrar jag

Vi sover tillsammans
Men vi är bara vänner,
fast ibland undrar jag

För;

Du kryper närmare i sömnen,
vet du det?
Lägger din arm om min midja,
och andas mot min nacke

När midnattstimmarna kryper frammåt,
sover jag med huvudet på din arm
Du tar min hand i sömnen
Som om du behöver skydd,
som om du drömmer

Tidigt på morgonen,
fortfarande halvt i sömnen
Håller du om mig hårt,
smeker min kind

Du sträcker ut din arm ibland,
som för att bekräfta att jag verkligen är där
På morgonen när jag måste gå upp,
vill du att jag ska ligga kvar där brevid

Alla dom timmarna då vi sover

Då är jag din

Men är du min?




Fri vers av aaniee
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-12-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee