Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge sedan

Det är så länge sedan nu

kan jag fortfarande skriva?

Jag har tvivlat på så mycket, så länge

Rinner orden genom fingrarna som förr?

En gång i tiden var orden allt jag hade
hela mitt liv var i textform på ett eller annat sätt

Men orden tog slut när livet tog över

Det var så länge sedan nu
länge sedan jag var här
länge sedan jag lät orden flöda

Tangenterna låter så välbekant

Som en hälsning från en annan tid

en annan jag

ett annat liv

Jag är inte den jag var

Jag längtar tillbaka




Fri vers av aaniee
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee