Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du veta?

Jag trodde att jag kände dig väl,
men när jag tänker efter så vet jag inte så mycket

Det gör mig egentligen ingenting,
för jag vet det viktigaste

Jag vet dedär om din pappa som dog,
och jag vet att det fanns en tjej som hette Kim

Jag vet att du är rädd för getingar,
och att ärret i ditt högra ögonbryn
kommer från slagsmål på dagis

Jag vet att du är adopterad,
och att du vill träffa dina biologiska syskon

Jag vet sådana saker, men du berättar aldrig

Allt jag vet om dig,
är sådant som jag själv luskat ut eller frågat rakt på sak

För du är så stängd, du är privat
Hemlighetsfull

Oftast gör det ingenting,
för jag vet att du kommer berätta om jag frågar
eller om du känner att du vill

Det som skrämmer mig ibland,
är att du vet allt om mig

Men jag är inte så säker på att du någonsin frågat...




Fri vers av aaniee
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-17 19:36



Bookmark and Share


  M.A.J.R
bra skrivet
tack för texten
applåder ^^
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

aaniee