Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sover äntligen

En liten hand på min kind


Han är min


En bröstkorg som rör sig upp och ner
Han andas tungt i sömnen


Han sover äntligen



Mitt hjärta är ömt
För jag älskar honom så



Lugnet har lagt sig

Det är bara jag och hans andetag



Två år av kärlek till dig
Gör att jag bara vill ha mer av dig

Att få följa dig för alltid


Tills mitt hjärta slutar slå




Och när är ett barn vackrare

Än när han sover?




Fri vers av aaniee
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 20:54



Bookmark and Share


  Po VIP
fast Ken har rätt lika vackert med hopp i sängen o skratt
2012-03-01

  Po VIP
Åh total total igenkänning! Tack va fin!
2012-03-01

    Ken Cassel
Redan ifrån första raden så förstod jag att du bara älskar din bebis jättemycket
Och vilken mamma gör inte det?
Så det är helt rätt
Och visst är ett barn många gånger sötare när de är lugna och sover
Men jag tror knappast att det är det som du vill minnas av ditt barns uppväxt
För det som är mycket gulligare och sötare, är väl när man bara kan se att de är så fulla med liv
:))

Kramar i massor!

Ken
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

aaniee