Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske i morgon

Jag skulle vilja ta alla minnen
och lägga dom i en låda
Sätta på locket
och gömma den längst in i mitt hjärta

För jag klarar inte av att se dig
och jag orkar inte höra din röst hela tiden

Inte än


Det gör för ont



Jag vill förvara och bevara
precis som det var
Jag vill minnas din röst och ditt underbara skratt
Jag vill minnas alla gånger du fått mig att le
Jag vill minnas känslan som bara du kunde ge mig

Känslan av kärlek och total trygghet

Jag vill ha allt det kvar
jag vill minnas varenda sekund med dig


Så jag gömmer det i lådan, stänger om det väl
så att inget ska slippa ut


För jag vill minnas precis allt



Bara inte idag




Fri vers av aaniee
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee