Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående mellandags rean


Dumstrut på REAN


Jag fattar fortfarande inte, trots jag försöker. Jag är nog trög i huvudet. Alla dessa rea annoner att om jag handlar ditt eller datt så SPARAR jag upp till kanske 3.000. Jag måste ju betala för varan hur kan jag då SPARA något, en utgift är en utgift eller.............................




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-12-26 09:08



Bookmark and Share


  Anna*
Ja =0) Jag har hört det förr. Det är bara om man verkligen gått och väntat med att köpa ... Säg ... En diskmaskin ... Jättelänge ... Och den blir nedsatt till hälften. Då är det läge. Jämfört med fullt pris har jag gjort ett klipp. Men faktum är att massor av grejer som konsumeras behövdes inte. Då är det bara utgifter och inget sparande alls.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson